sebi ati Creative Commons License 2008.08.11 0 0 37

Ezt olvastátok már?

 

Ha nem nézzétek meg.

 

Férfi harisnya - amit a szuperhősöktől örökölünk

A The Independent internetes oldalán akadtam egy riportra, ami az Egyesült Királyság  férfi harisnyaiparának virágzásáról szól. Ezek után körbenéztem más honlapokon is, és kiderült hogy elég erős tendencia indult útnak a férfi divatban. A LEGWEAR4MAN az egyik leghíresebb és legkeresettebb kizárólag férfi harisnyákat forgalmazó online cég. A internetes áruházban 7-től 30 fontig,válogathatunk különböző méretű és színű darabokból. Az Independent riportjából az is kiderül, hogy a harisnyák nem ugyanolyanok, mint  amilyeneket a nőknek gyártanak. Egyes darabokon ugyanis praktikus nyílás is taláható elől, hogy a mosdóban ne kelljen a férfiaknak megszabadulniuk a divatos kiegészítőjüktől.

A riportban nyilatkozik LEGWEAR4MAN igazgatója is:

"Nem tudom, hogy az utóbbi hónapokban mi történt, de az eladási adatok a csillagos égig szöktek. Az elmúlt évben körülbelül 300 pár férfi harisnyát adtunk el egy hónapban a királyság területén belül. Azonban az utóbbi hónapokban ez a szám megemelkedett 1000-re. A vásárlóink már nem csak sportolók, hanem üzletemberek is. És nem csak nadrág alá hordják, hanem sorthoz és bermudához is szívesen.

Németországban ez a tendencia már évek óta megvan. A német férfiak 50 %-a hord harisnyát. Amikor az Egyesült Királyságban megalapítottuk a cégünket, nem reméltük, hogy ilyen hamar sikere lesz.

Sok vásárlónk azt nyilatkozza, hogy a mai szuperhős világban a nők számára egy férfi harisnya igenis szexi. Az angol felső tízezerben pedig már alapkelléké vált."

 

üdv