ambasa Creative Commons License 2008.08.07 0 0 31798
Kedves Hamburger és Python!

én az érintett úrral a vitát befejeztem.
Aki azt állítja, hogy csak a Rendőrség átalakításáról van szó, mikor az illtető kategórikusan a feloszlatás szót használja és nem akarja megérteni, hogy a hangsúly itt van. Aki nem érti meg, hogy a Magyar Fegyveres Erőket a Magyar Alkotmány értelmében csak a Parlament több mint kétharmados többségével lehet bevetni itthon, pont az általa felvázolt lehetőségek miatt. Aki azt gondolja, hogy egy polgári demokráciában a problémák normális megoldását az utcán kell elrendezni, azzal nem hiszem hogy van min vitatkozni.

Ráadásul, az általam belinkelt dokumentumokban (az Országgyűlés Honvédelmi Bizotságának határozatai) semmi olyasmi nem szerepel, amit az illető állít, tehát innentől, vagy az illető elképzelése egy probléma lehetséges megoldására, vagy egyszerűen nem érti mi az álláspontjuk a különböző politikai parlamenti pártoknak Magyarországon.

Továbbra is fenntartom, hogy az érintett úr nyugodtan tegye közzéelképzeléseit a témában, a legkevésbé se szeretném ha ebben valaki korlátozná,csak továbbra sem szeretném, ha hagynátok, hogy ezt mint valamelyik politikai párt/szervezet véleményeként mutassa be, akkor, ha az nem az. Nem értem miért kell a saját véleményt más véleményeként beállítani.

TG

Ui. tényleg kezdek egyetérteni Némedi Lacival és a fórumozás helyett valami értelmesebb elfoglaltság után nézek. Pl. készülök a a szeptemberi HD előadásomra.