odourizing Creative Commons License 2008.08.07 0 0 3598
"A zsírokat, olajokat, triglicerideknek nevezzük, a glicerin karbonsavakkal alkotott észterei."
Rendben, mostmár képben vagyok zsír ügyileg. :-) De akkor fgyasszam az olajat, hogy kiváljon belőle szabad zsírsav, vagy csak hűtsem? CaO-ot hol lehet szerezni? Mert, mint megtudtam, az nem túl veszélyes anyag -kivéve ha belemegy az ember szemébe, szájába- :-), de gyanítom, hogy ahhoz is kell valamiféle engedély, nehogy már csak úgy megvásárolja valaki és alkoholt szárítson vele... E529-ként is ismert és az élelmiszer ipar is előszeretettel használja, káros hatása nem ismert, "Napi maximum beviteli mennyisége nincs meghatározva. Élelmiszerek esetén mellékhatása nem ismert." tehát nem túl veszélyes, de a nagy kérdés, hogy hol szetezhető be és, hogy a 92%-os denszeszt vízteleníti-e?
Üdv!
Előzmény: Uldin (3597)