Pintade Creative Commons License 2008.08.07 0 0 25403

Felháborító!!!

 

Eddig ott tartottam az őstermelői kiváltásánál, h elmentem a falugazdászhoz, de mivel helyettesítő volt és nem talált semmit és azt sem tudta, h ki kell-e váltanom az őstermelőit, tehát elküldött az apehhoz. Másnap elmentem az apehhoz, h megtudjam ki kell-e váltanom, de másfél óra után nem tudtak segíteni. Ezután visszamentem a falugazdászhoz és úgy döntöttem, h nem díszbaromfit írok rá, hanem csak baromfit. Ki is töltöttem a nyomtatványt és befizettem az 1000Ft-ot. Megkérdezték mikorra kell, erre én a "mai nap" választ adtam (mivel úgy tudtam, h 1/4 óra alatt kész), húzott a száján egyett és közölte, h legkorábban pénteken lesz meg, mert fel kell küldenie pestre. (tegnap megtudtam, h egy rohadt kis hologram végett)

 

Tegnap bementem volna az igazolványomért, de felvilágosítottak, h addig nem adják oda amíg nincs adószámom. (pedig úgy lettem felhomályosítva, h először falugazdász, utánna apeh, majd nyomtatványbolt) Menjek nyugodtan az apehhoz, kitöltöm a nyomtatványt, legenerálják az adószámot és menjek vissza ma. Az előbb voltam az apehnál, kitöltöttem a papírokat és fél óra múlva kihozta a fénymásolt papírokat és mondta, h az adószámot postán küldik. Meglepődva kérdeztem, h mégis mikor, mert nekem azt mondták, h pillanatokon belül megvan. A válasz: Egy hónapon belül, ők itt nem tudják megcsinálni csak fent pesten.

 

Nem igaz, h ebben a Q városban soha nem lehet semmit normálisan és rövid idő alatt elintézni! Pedig Cegléd pest megye legnagyobb városa. Mi a f..znak nem tudják végre különválasztani a fővárost a megyétől? Érdekes, h a többi megyében ezt el lehet intézni.

 

Szóval a beharangozott 1/4 óra alatt nekem sikerül majd elintéznem 1/2óra+ 1 1/2ó + 1/2ó + 1/2ó + 1ó + 1hónap + ............ idő után.

 

Szánalmas!

 

 

Úgyhogy, ha vasárnap jön egy apehos, az orra alá nyomom azt a rentgeteg fénymásolatot és elküldöm a fenébe.