odourizing Creative Commons License 2008.08.02 0 0 3555
MArha jó, hogy a sok ökör drugmaker, piagyáros, :-) meg robbantgatós hülyegyerek miatt nem lehet már semmit kapni ebben a gyökér országban, amivel BD lehetne csinálni vagy étoilt szagtalanítani. De egyébként akkor mire használható ezesetben a KMnO4? Az égésterméket azon kellene átvezetni, úgy, minit mondjuk az aktív szénen? Valmi olyasmi szagmegkötő hatása van? (Egyébként az iparban víztisztításhoz használják ha jól tudom.)
Az E85 biztosan leegyedik növényi olajjal, úgy, mint a denszesz is, de később diffundál a használt olyaj zsírtartalmával. Én zsírkivonásra szoktam használni a denszeszt. E85-tel még nem próbálkoztam, de a napokban tervezem a dolgot. Egyépként a denszeszes kezelés után ajánlott felforralni az olajat, mert ugye az vizet is tartalmaz és csúnya, zavaros lesz az olaj tőle.
Szerintem az E85 épp olyan veszélyes viszkozitás csökkentő lehet, mint a benzin. Bnzint már próbáltam 10%-ban hozzákaverni az étoilhoz, de néha valahogy egyenenlenül járt a motor és kis puffogást is hallottam néha, úgyhogy az egyedüli viszkozitás csökkentő, amit használok, az a gázolaj. :-)
Egyébként múltkor itt valaki azt állította, hogy 30% E85 és 70% gázolaj teljesen jól működik a dízel motorban. Igaz ez? Én egy kicsit félnék kipróbálni, nincs 180 ezrem egy motorgenerálra. :-)
Előzmény: BarG (3553)