Renyka Creative Commons License 2008.07.29 0 0 2208
Renyka

Egy hete tört rám a rémület,hogy aranyerem van.Egy kiadós hasmenés, utána diéta ellene,s ez előidézte a bajt. Fájdalom,vérzés, persze hétvégén.Hérfő reggel ismét,sőt a vérzés el sem állt, hideg rázott, gondolom az idegtől. Kiderűlt délutánra hogy lázas is vagyok. irány a gyógyszertár. végül a körzetihez lementem nagy nehezen szerdán. Már lázam nem volt. Ő megnézte, belső aranyér, de fel is szakadt, nem kell továbbmennem sehova, de ha akarok ír beutalót, használjam tovább amiket eddig. A netről összeszedtem,mit kell venni,bevásároltam a patikában.
Persze nem mentem az érsebészetre oda kértem beutalót.
Azóta viszont ahogy olvasgatom a netet elbizonytaladok. Valóban nem kell további vizsgálatra menni? Már nem vérzik,de még fáj az ülés.
Meddig gyógyul? Meddig természetes hogy fáj? Meddig használjak kúpot? A láz nem lehet az aranyértől? A doki szerint nem. Mikor terhelhetem magam úszás,f utás, kézilabda, torna?
Van egy nagyobbacska motorom,már sose tolhatom ki a garázsból?
Igaz úgy érzem javulgatok, de vasárnap utazom autóval külföldre,tele vagyok stresszel,hogy fogom birni? Mennyi gyógyszerrel szereljem fel magam?

Ha valaki tud válaszolni kérdéseimre, köszönöm.