ritique Creative Commons License 2008.07.25 0 0 98

Köszi a sok tippet! Akkor nem fogok szivacsot venni. Még jó, hogy mondtátok! A rácsok engem is aggasztanak, befér a másfél literes palack. Igazából nagyon szép és masszív kiságy, nagyon szeretjük, de nem tudom, ha ez marad, nem fogok e állandóan aggódni, hogy beszorul a keze, lába. Azt gondoltam, ha körbe rácsvédőzőm, akkor nem lesz gond, de akkor meg nem szellőzik, az meg gond! Szóval inkább nézzünk másik ágyat? Gondoltunk erre is, de annyira sajnálnánk!

Azt hiszem takarónk van, még a nagyim megtartotta amit annak idején mi használtunk, és ahhoz akarok huzatot varrni. Bár eléggé elbizonytalanodtam, mert a férjecském is mindent össze-vissza csavar a huzatban, és ha a baba is ilyen lesz, akkor lehet, hogy inkább olyat kellene varrnom amiben nem mozog ami benne van bélés.

Párna nem kell? Az összes szettben benne van, gondoltam, hogy a huzat alatt nem lehet sok betét. Akkor aki ilyet vesz, nem is használja?

A baldahint valami átlátszó anyagból gondoltam, és a szegélyét az ágynemű anyagából. Nem tudom mennyire redőzzön, nem túlzottan gondolom.

A tároló amit fel lehet akasztani, az nagyon izgat engem is, meg pelenka tartó, bár az nem annyira.