pannabanana Creative Commons License 2008.07.11 0 0 82367
Kedves Gabi 29, Cumimazsi, Mégegylány és persze Cimu!

Nem akarok túl giccses futamokba belekezdeni, de annyira jól esik, hogy így törődök velem!!! A férjem körül lassan-lassan enged a jég, ma már lehetett normálisan beszélgetni is vele, reménykedem, hogy most már talán lesz valami:o)

Gaby 29 :Szerintem 99%, h. Ultracaint kaptál, nekem is így működött! Ha még csak gyógyszeres (nem végleges) gyökértömést kaptál, 2-3 napig normális, ha amikor pl. összekoccantod a fogaidat, vagy hideget/meleget iszol érzékeny, vagy fáj, mert a gyógyszer valami pezsgős izé, de aztán elmúlik, kitartás!

Cumimazsi: a férjemet még azért nem vizsgálták, mert az előző két baba nem tőle volt! Az a párom nem bírta megemészteni a történteket, és inkább szakított! (8 évet éltünk együtt, szóval, nagyon gáz volt, de talán jobb, hogy kiderült róla, hogy nem tart ki mellettem!)
Kb. másfél éve határoztuk el a férjemmel, hogy babát szeretnénk, egy évig a dokim úgy gondolta, teljesen normális, ha még nem jött össze a baba, majd ha akar, úgyis jön, ne idegeskedjek! Aztán két hete is azt mondta, hogy tulajdonképpen még ha 2 évig nem jön össze, akkor sincs gond...
Na, ezen a ponton váltottam orvost, aki ahogy már írtam, azt tanácsolta, T.-vizsgálják ki elöször. A többit már tudjátok!

Engem rengeteget vizsgáltak már akkoriban is, számtalan nőgyógyász látott, voltunk Czeizel E.-nél genetikai tanácsadáson, méhtükrözésen is átestem, amit mondani tudtak, hogy VALÓSZÍNŰLEG(!) felszálló fertőzés lehetett, de semmi sem biztos...

Mégegylány: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!! Az oviban, ahol dolgozom szintén van lombikos baba, tudom, hogy nem egyszerű(nem rövid idő, és rengeteg kitartást igényel) eljutni a beültetésig, úgyhogy nagyon ügyes vagy! Drukkolok Neked, azaz Nektek!!!

P.

Ui.: Mégegyszer köszi a válaszaitokat!!! Jó hétvégét mindenkinek!!!!!! :o)