maestus Creative Commons License 2008.07.02 0 0 959

Szia babancs! Kaptam Kali Jod C200-at és Spongia C200-at

Ami furi, hogy az elsőt 3 napig kellett szednem, napi 1x5 bogyót, aztán 3 hét múlva kell ismételni, a másodikat is 3 napig 1x5 bogyót, és azt 2 hét múlva ismételni. Most épp nem szedek tehát semmit (kivéve a propycil). Azt hittem, kicsit többször kell szednem. Na mindegy, várakozom...

 

kkmd: Egyértelmű túlműködés, az FT4 lassabban szokott megemelkedni, mint a többi, azért lehet csak a normál tartományban még.

Nem lehet jósolni: ha elkezded szedni a gyógyszert, minimum 8 hét, mire hat, van akinek nem is sikerül fél évig elérni semmilyen eredményt...miután sikeresen beállt a hormonszint a gyogyitól, onnantól számítva kb. 1 évig kell szedni, aztán abbahagyni, de ezt az orvos fogja eldönteni, nem én:) Innentől jöhet a reménykedés, hogy nem újul ki (az esetek minimum 50%-ában kiújul). Ha kiújul, választhatsz, műtét, radiojód, vagy újra gyógyszer, hátha másodszorra nem újul ki (erre már még kevesebb az esély, pl én másodszorra is visszaestem). Én ősszel radiojódoztatni fogok, ha a homeopátia nem segít.

DE, fenntartom véleményem, beszélj Solymosival, ő pajzsmirigy specialista, nem egy lelkes fórumozó. Vagy, nézd meg az oldalát, www.konzilium.hu, mert ott több infót találsz, pláne, ha az orvosoknak ajánlott érszt is megnézed.

Előzmény: babancs (950)