MyaVall Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1477
Szia Béla (ismét) :)

Ne parázz semmiképpen sem a gyantától. Amúgy meg parázni jó, nemdebár ?! ;)
Hát hogy kinek mennyire ritkul, az tök változó.
Ha pl. már régóta borotválkozol, akkor nehezebb is gyantázni, fájdalmasabb is (no para), és lassabban lehet elérni a ritkulás folyamatát is. A borotvától - de gondolom észrevetted már - nagyon megerősödik a szőrzet, és több is lesz ugyebár... sajna.

Az a nagy helyzet, hogy tényleg adottság szerintem de olyannyira kiritkul jó esetben (megjegyezném; CSAK HA KITARTÓAN GYANTÁZOL, SEMMI BOROTVA MERT SIETÜNK VAGY HAMA-HAMA...)
Szóval alig alig pár szál, mint a babahaj, vagy babaszőr (fujj ez hülyén hangzik), szóval pihe-puha pár szál eltévedve....
Általában ott bűnöz mindenki, hogy pl. most is nyár van, többet vagyunk "lemeztelenedve" és gondoljuk, na hamar gyors végigsimítom a borotvát, mert már látszik, hogy nő, de még nem gyantázható, meg a fas....-m szenvedjen stb..stb..

Szóval amit mondjuk kb. 3-4 gyantázással elérsz, (fú már ritkult, fú ez tök jó ...)azt 1 borotválással romba is lehet dönteni!!!
Aztán elérünk oda, ha kitartóak vagyunk, beszéljünk mondjuk 6 hónap-12 hónap intervallumban, hogy már nem is érzel fájdalmat (mert mazochista lettél :),
nagyon ritkán kell gyantázni, és amikor kinő sem idegesít, viszket, szőrtüszős, és NEM BÖK!!! Ez még a lányoknak is előny ugye, nem piri a száj körül meg máshol sem he-he-he.
Talán ez is fontos azért.

A hol vagyok stbb.,, e-mail-ben!

Üdv: Mya. :)
Előzmény: Béla1007 (1474)