MyaVall Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1473
Szia Béla1007!

Nem vagyok kozmetikus :( Csak lelkes gyantázó :):):) stb-stb.
A lézeres szőrtelenítéssel a tapasztalat a következő:
Nem elég egyszer menni, kb. 5-6 * meg kell ismételni a műveletet. És állítólag nem is annyira "örök", mint ahogyan mondják. Amúgy személy szerint nem próbáltam ki, mert csak lehúzásokat hallottam róla ismerősöktől, illetve azt, hogy annyit nem ér az egész, mint amennyibe kerül. De hozzáteszem, hogy nem saját tapasztalat, és nem ítélkezés, csak egy vélemény! Lehet nincs igazam.
Amúgy ha olyan helyen csinálják, ahol nem extrém a szőrzet, tehát nem túl durva, erős sűrű, ott azért hatékonyabb is lehet akár. Aki régóta borotválkozik és ettől "elfajultak" a dolgok, semmiképpen nincs olyan eredménye, mint a "pihe-puha" szőrikénél.
Amúgy a gyantázásra visszatérve, szerintem el lehet érni azt az eredményt, hogy nagyon ritkán kelljen az embernek hozzányúlnia, és ha van is elpuhul, ritkás, és nem feltűnő. Persze nem egy-két hónap alatt, hanem rendszeres gyantázás után. Ahhoz, hogy a szőr ne növekedjen soha a nemkívánt helyeken talán tényleges sejtpusztítást kellene elvégezni. De erre azt hiszem senkinek nincs ingerenciája :)


Üdv:) M.
Előzmény: Béla1007 (1471)