gwendike Creative Commons License 2008.06.26 0 0 608
Figyelem chihuahuások!



2008. augusztus 23-án megrendezésre kerül az első speciális chihuahua kiállítás az MKSZ TKOK Chihuahua Tagozatának megrendezésében. A kiállításra MINDEN CHIHUAHUÁT várunk törzskönyv nélküli (hobbi) és törzskönyves kategóriában. Törzskönyves chihuahuát is lehet a hobbi kategóriába nevezni, de minden kutya csak egy kategóriában indulhat. A kiállítás 10:00-kor kezdődik a Budapest, Népliget Strázsa Kutyakiképző Iskolában. A kiállítás időtartalma kb. 4 óra.

Amiért érdemes nevezni:

- A kiállításon FCI nemzetközi küllembíró fog bírálni. Mindenki a kutyusáról leíró bírálatot fog kapni.

- A díjazásban rozetták, serlegek lesznek,

- A startszámok alapján TOMBOLÁT rendezünk, a támogatóink által felajánlott kutyás termékekből, felszerelésekből (kutyatápok, kutyaruhák, pórázak, nyakörvek, játékok, stb.). A fődíj egy luxuságy, amit a Fő támogatónk, a Rakeltons ajánlott fel több értékes ajándék közül.

- A kiállítóknak a helyszínen 500 Ft-ért lehetőségük van még újabb tombolákat vásárolni.

- Különdíjak is kerülnek átadásra a kiállítás végén.

A kiállítás célja egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetésű, barátkozós nap, ahol mindenki, aki ezt a fajtát imádja, jól érzi magát.

A támogatóink, nevezési feltételek, és a kiállításról egyéb információk megtalálhatóak ezen a honlapon: http://www.tkokct.fw.hu/

Kérjük mindenki segítségét, hogy chihuahuás ismerőseinek küldje tovább ezt az emailt. A látogatóknak a kiállítás területére a belépés ingyenes. Szeretettel várunk mindenkit!



Bognár Attiláné Rita

MKSZ TKOK Chihuahua Tagozat titkár