Zahnrad Creative Commons License 2008.06.11 0 0 6991
,,Oké, de a magyar ember hajlamos a régi, bevált dolgokat megtartani."

Ezt ugye te se gondoltad komolyan?! Ha lenne rá lehetőség, akkor itt is a buszok normális élettartamának, vagy erkölcsi avulásának megfelelően folynának a cserék.
Hogy ez így alakult az annak köszönhető, hogy a szociális támogatások, az értelmetlen kiadások az egekben vannak, miközben amire kellene forrás, arra nincs. Ráadásul olyan dolgokra nincs, amik többszörösen visszahozzák a befektetést, lásd tömegközlekedés.

A pofámról sül le a bőr, hogy Lengyelországban, már kitudja hanyadik Euro5-ös Solaris megrendelésről olvasok, miközben itthon egy darab Euro 5-ös buszról se tudok. Ennyit az élhető városokról, a hazai önkormányzatokról, a környezetvédelmi minisztériumról és sorolhatnám! Színtől és évtől függetlenül! Eddig egy kormányzat se foglalkozott a közösségi közlekedéssel érdemben!


,,Tudom, a jelenlegi gazdasági helyzet soha nem látott mélyrepülésben van.."

Nem igazán függ a gazdasági növekedéstől a buszok cserélődése, lásd előző évek! Ugye akkor nem kellene 20éves buszok cseréje érdekében könyörögni a magasságos önkormányzatnak, kényszermegoldásokat ajánlgatva, ráadásul azt se fogadták el...
Előzmény: PLACI (6987)