cunimazsi Creative Commons License 2008.06.04 0 0 80970

Móka

:-(((( Nagyon sajnálom!!! Mivel nem esik nagyon jól ülni, ma miattad néztem be várva a csodára, de sajnos elmaradt..... Remélem legközelebb jobb lesz, de azért lehet hogy megkérdezném Sz.től, hogy esetleg más protokollt nem lehet-e az esetedben kipróbálni. A histerotól ne félj, nem tudom emlékszel-e, én év elején problémáztam ezen, és ott a Jánosba csinálta a Lintner, semmi fájdalmat nem éreztem utána, csak egy kicsit vérezgettem, és korábban jött meg. Ne tarts tőle, állj úgy hozzá, hogy ez szükséges a sikerhez! Meg kellett várnod az eredményt, vagy visszaszóltál?

 

Rita

Nagyon-nagy gratula!!! Látod nem kell félni az 5 napostól!!! (Ugye te aggódtál hogy miért olyan későn kapod vissza őket?)

 

Rill

A könyv: Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai. Nekem nagyon tetszett, és ma addig nem voltam képes semmire, amíg be nem fejeztem! Engem nagyon lekötött az elejétől a végéig, bár én szeretem az életrajzi könyvetket (ez nem kifejezetten az, de hasonló). Holnap kezdem: Ken Follett. A katedrális. Ez a hátulja alapján nem tűnik valami jónak, de a barátnőm már olvasta és szerinte nagyon jó (nagyjából egyforma az izlésünk), és nagyon szeretem a középkort, ez meg ott játszódik.

 

Rókakölyök

Akkor ezek szerint neked is péntek 13-án kell menned? Mikor volt a beülti? Bár gondolom neked később mint nekem mert az embrió 14. napján van a HCG teszt.

 

Sunny

Amiről írsz (hogy elállítják a saját hormonrendszered, és ők manipulálnak) az egy az egyben megegyezik a long protokollal!!! Aki a megelőző ciklusban decapeptylt kap, azzal ugyanez történik. Szerintem nem olyan gáz.

 

Shannah

Köszi a biztatást, kihasználom hogy egyedül vagyok, és bár nagyon hiányzik a gyermekem meg a férjem, Isten bocsássa meg nekem, de még élvezem egy kicsit az egyedüllétet, egészen péntekig!

 

Ágnes

Nagyon gratulálok! Nekem sajnos az UH-ra egy babám maradt, most látom milyen jó lett volna ha mindketten megszületnek. Én nem emlékszem rád régebbről, bár lehet hogy akkor még én nem voltam. Hány napos embriókat kaptál vissza, és hova jársz, ki az orvosod? (Bocsi a sok kérdést)