zsluzse Creative Commons License 2008.06.02 0 0 908
Szia!
Nem tudom, hogy a szédülés valóban ennek a tünete-e vagy sem, de amig nem állitották be a hormonszintemet a gyógyszerrel addig úgysem foglalkoznak vele a dokik, mert lehet, hogy csak a pm-emtől van.
Solymosihoz én is "járok", eddig 2x voltam (elösször tavaly decemberben amikor beutalt Vácra, mivel már 3 éve kezeltek Metoval, aztán meg az izotóp után 6 héttel), de 6 hetente nem tudok 10000 Ft-ot fizetni. Pedig nagyon elmennék hozzá most is, hogy megultrahangozzon, mert ez a doki nem tette meg és, hogy levegyenek még 1x a biztonság kedvéért vért. De igy pénz szűkében nem marad más hátra mint, hogy megbizzak a dokimban aki szerintem nem valami alapos... és nem igazán megnyugtató.
Az a durva, hogy ők nem látják, hogy az embernek az rengeteget számitana ha megnyugtatóan mondanák el a dolgokat és nem csak eldarálnák a szöveget...
A kineziológust csak azért ajánlottam, mert volt egy ismerősöm aki pánikbeteg volt és sikeresen kikezelte őt a kineziológus pár alkalom alatt. A kineziológusok sem egyformák.... lehet másikat kéne abból is nézni, nem?
Előzmény: maestus (907)