maestus Creative Commons License 2008.06.02 0 0 907

Sziasztok!

Hát, végül elhalasztottam a dolgot...odatelefonáltam ma reggel, hogy nem érzem jól magam, nem mentem el a bemérésre sem. Majd szeptemberben újra...legfeljebb addig megint Propycilezek.

Köszönöm, hogy segítettetek! Most már sokkal nyugodtabb vagyok, hogy van időm felkészülni rá!

A hétvégén rengeteg angol szakirodalmat olvastam a neten, a legtöbbje dicsőíti a kezelést, de azért találtam egy oldalt a több tucatból, ahol ellenzik az egészet, de az a baj, hogy más alternatívát ők sem kínáltak, csak valami betarthatatlan diétát, meg gyógyszerszedést, de ugye az sem mehet a végtelenségig.

Akik már túlestek rajta, valóban vannak sokkal rosszabb mellékhatásaik? Vagy csak akkor, ha átcsap alulműkszibe, és még nincs kezelve?

Pl. nem tudom, van-e különbség a sima alulműködés , és a művi alulműködés között (radiojód ill műtét hatására...)? Ha nincs, akor Könyvmoly, megnyugtattál:) Ha jól tudom, neked alapból van alulműkszid. Vagy téged is kezeltek?

Zsluzse, sajnálom, hogy ilyen dokid van, nem tudsz mást találni? Én Solymosis leszek asszem, holnap megyek hozzá. A szédülés az az alulműködés tünete?

Egyébként járok kineziológushoz 1 éve, de nagyon apró léptekben haladunk:(

Szasszo: igen, igazad van, abba bele sem gondoltam, hogy én lenyelek egy egész atomreaktort, a környezetem már csak kibírja, ha megérinti azt, amit én is megérintettem...

Gabcsy: A Kékgolyóban nekem is ajánlkozott a sebész, hogy felnyiszálja, pedig nem is a pajzsmirigyem miatt mentem...az orvosok már csak ilyenek...

Szóval, még egyszer, nagyon köszönöm, hogy segítettetek. Azért itt leszek még, bár már százszor végig olvastam elejétől a topikot...

Várom a ti beszámolóitokat is, hogy alakultok, meg ilyenek...

Kellemes hetet!