könyvmoly Creative Commons License 2008.05.30 0 0 904
Maestus, bocs, hogy beleszólok, de nagyon lerí rólad, hogy pánikolsz, rettentően ideges vagy. Így szvsz nem nagyon tudsz dönteni...
Lehet, hogy nincs igazam, de szerintem az esküvő is belekavar neked a dologba, beleálltál abba szemléletbe, hogy van az előtte, meg van az esküvő - ami nem rossz, de ez a betegség/kezelés van annyira komoly, hogy merj időt hagyni magadnak a tájékozódásra, a döntésre - nem kell pont addigra pont tökéletesnek lenned. Tudom, hogy nem jó tologatni a gyerekvállalást sem, ha már igazán szeretné az ember, de nem azon a pár hónapon fog múlni, amivel esetleg később kapod meg a (te meggyőződésed szerinti legjobb=megbízható orvos által ajánlott) kezelést.
Van, amikor jobb túlesni rajta, de neked most annyi kétséged, kérdésed van, hogy ha most csinálnák, soha nem lennél meggyőződve a dolog helyességéről, márpedig utólag kételkedni szintén nem nyerő.
Szerintem (szigorúan szerintem) várj, higgadj, tájékozódj, dönts, kezeltesd magad - és főleg ne kapkodj. Nincs olyan, hogy kicsúszol az időből. Na persze ne halogasd évekig, de egy kis idő még tuti belefér...

Még egy apróság, innen alulműködős oldalról: egyáltalán nem katasztrófa, szépen kezelhető állapot, együtt lehet vele élni - ha már betegség, akkor ez tán a legegyszerűbb a világon, minden nap egy szem gyógyszer, ha már beállt, akkor évi egy-két ellenőrzés - nem nagy dolog :). Terhességben meg átlag két havonta egy plusz ellenőrzés, de akkor úgyis annyi vizsgálat van, még egy pár már nem is számít.
Előzmény: maestus (899)