babancs Creative Commons License 2008.05.25 0 0 870

Nekem azt mondta a dokim, hogy mindegy hogy az ember milyen módon gyógyul, csak gyógyuljon. Ő is legyint az alternatív kezelésekre, de nem utasítja el, mert már volt rá példa a praxisában hogy az ő módszere (gyógyszer) nem segített, a homeopátia meg igen.

Én személy szerint hosszas utánaolvasás, és az orvosok tanácsai alapján döntöttem a műtét mellett. Ha át is megy alulműködésbe, az a kisebbik rossz. Nekem van olyan ismerősöm, akinek tökéletes lett a műtéte, illetve annak eredménye és most nem kell gyógyszert szednie. Persze 1 éve volt a műtétje és még bármi lehet. Az alulműködésre adott gyógyszer úgy tudom teljesen veszélytelen, olyasmi anyagot tartalmaz, amit az emberi szervezet is előállít. Nem mindegy, hogy a szervezetet mérgező Methotyrint vagy az alulműködésre szedett ártalmatlan gyógyszert vesszük be nap mint-nap.

Persze mindenki maga dönt, és a döntés nem könnyű, főleg egy gyerekvállalás előtt álló fiatal nőnek sem. Nálam az izotópot egyáltalán nem javasolták, főleg azért mert túl sokat kellett volna adni a nagyméretű pajzsmirigyem miatt. Persze a lehetőség adott volt. Szerintem a legfontosabb, hogy bízzunk a kezelőorvosunkban. Akármennyire is szkeptikusak vagyunk, de ha belegondolunk ő ért hozzá legjobban, nem hinném hogy ne akarná a javunkat. Ha egy lehetőség is van, le kell számolni ezzel a betegséggel.

Akármilyen kezelés mellett is döntesz, minél gyorsabban kezdjél bele, ne szégyellj segítséget kérni, ne vegyen el még több időt az életedből..

Előzmény: maestus (865)