totya4 Creative Commons License 2008.05.25 0 0 657
Kösz szépen a választ!

Maga a korong 8-as, akkor megpróbálok venni másikat...pedig majd egy ezres volt. Emlékszem egyszer egy fúrószárat is vettem ott és az is görbe volt khm. Flexem nincs, nem is tervezem mert nem tudnám mire használni, annyira nagy barkács nem vagyok, meg mivel gyakorlatlan jó lenne ha az ujjaim megmaradnának.

Amiatt kérdeztem a baumaxos deszkát hogy nem-e az is olyan mint az ikeás faágy hogy durva a felület, tehát egy ronggyal sem lehet áttörülni mert megakad rajta.
Bár mondjuk itt törülgetni nem kellene, meg a festék csak adna egy viszonylag egyenletes felületet, pláne több réteg. De festeni is nehezebb egy durva felületet az a meglátásom.

A kerítés...nem akarom hogy nagyon elüssön attól ami itt a környéken van, azaz sötétbarna, abból is a csillogós fajta - ha lehet választani. Hogy ez most zománcozás vagy lazúr arról fogalmam sincs, tényleg :) Festeni nem nagyon festettem még, de próbálkozni szabad, időm is lenne rá és érdekel is.
Esetleg konkrét (festék) termékeket mondhatnál a fenti végeredményhez, olyat amit így névről meg is találok a boltban. Ezeknek a fafestékeknek/alapozóknak egyébként van olyan higítója mint a fémfestékeknek? Csak azért kérdem mert mondod hogy "vékonyan". Az ecset mondjuk nem olyan drága hogy megérje kimosni higítóval.
Ha kicsit elkezdi enni az idő a kerítést, akkor majd simán újra lehet majd festeni, vagy csiszolni kell előtte? Mert ez a girbegurba oldalú deszka, nem a sima, tehát elég macerás lenne csiszolni.

A deszka méretre vágását meg tudom csináltatni. Lyukat a csavarnak magam is, mivel szemezgetek egy nem túl drága fúrógépálvánnyal, tehát tuti merőleges lenne a lyuk.

De érdekelne pl hogy festéskor a deszka hol helyezkedjen el? Ha a helyén van, akkor nem érem el azt a részét ahol ügye felfekszik a tartóvason, te hogy csinálnád?
Zárt térben is lehet ezeket a festékeket használni? Egyrészt az eső miatt, másrészt ne lássák a bénázásomat... :)
Előzmény: ponex (656)