babancs Creative Commons License 2008.05.23 0 0 861

Kedves maestus!

 

Nlc-n találtam egy érdekes hozzászólást. Kicsit korábban is írhatta volna az illető:), még a műtétem előtt. De így is nagy segítség lehet még másoknak. Talán nem fog megharagudni a hozzászólás írója, hogy most idézem:

 

"Menyemnek volt pajzsmirigytúlműlödése, nyaka nagyon megvastagodott,  lefogyott 40 kilóra, szíve 200-at vert, fulladt. A nagyon jónak mondott specialista gyógyszerelést, majd operációt javasolt, aztán, mondta, vagy sok marad a mirigyből vagy kevés, de ez a probléma napi egyszem gyógyszerrel kézben tartható. Igaz, élete végéig szednie kell. Menyem EZT nem akarta, mert milyen egészség az, amihez folyton vegyszereket kell lenyelni?

Itt, az nlc-n találkoztam valakivel, akit a homeopátia egy év alatt teljesen meggyógyított, a tőle kapott segítséggel eljutott menyem is a homeopátiás orvoshoz. Pontosan egy év alatt TÖKÉLETESEN MEGGYÓGYULT ő is, és műtét nélkül, gyógyszer nélkül él. Azóta megszületett második gyermeke, gond nélkül múlt el várandóssága ideje, unokám erős, egészséges. 

A homeopátiás orvos telefonszáma, aki Gazdagréten dolgozik és van benne valami angyalszerű: 06-1-246-21-32  Neve: dr  File  Emilia

 

A homeopátiáról annyit érdemes tudni, hogy SZELÍD GYÓGYMÓD, MAJDNEM LELKI KEZELÉS. A globuliknak semmiféle mellékhatásuk nincs, sem a gyomrot, sem a májat nem terhelik. 

Örülnék, ha segíteni tudtam volna. Gyógyulást kívánok!"  

Előzmény: maestus (854)