Törölt nick Creative Commons License 2008.05.22 0 0 80276
Szia Rókakölyök
Mintha magamat hallanám... Spontán 3,5 hónap próbálkozás után. 3 napig örültünk, mikor elkezdtem barnázni és görcsölni. Be se hívott, teszteljek, ha rosszul vagyok és vérzek, hogy fennáll e még a terhesség. :S (Utró ilyenek nem is tudtam róla.) 8. héten mikor már pirosat véreztem behívott a kórházba. Életem leghosszabb 2-3 hete volt. Akkor megállapították, hogy elvetéltem. A többi már írtam.
2. esetben a letiltó félév után 1-2 ciklus alatt összejött. Szabin volt, bekönyörögtem magam UHra máshoz. Mintha ott lenne, de még kicsi. Jobb oldalra nem is néztek mert onnan nem lehetek terhes. Visszajött szabiról magánban megnézett hasi! UHn. Mintha... 3 nappal később estem össze. Szóval jól megjártuk.
Amikor valaki elkezd próbálkozni eszébe se jut ilyesmi. Miért jutna? Bízik az orvosában, direkt nem is olvas szörnyűségeket. Boldogan várja a babát és tessék.
Megértelek, legszörnyűbb a bizonytalanság és a várakozás volt.
Nem tudom miért ilyen egy-két orvos, de szörnyű. Megkérdezhetem, hogy miért vették ki mindkét vezetődet? Pláne, hogy a petezsákot méhen belül látták? Ketten voltak (egy belül, egy kívül)?
Előzmény: Rókakölyök (80273)