world2 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 13958

Köszönöm az újabb részletes segítségeket:

 

_lala_: "Amikor erre szükség lehet, az az elektromos rendszer átépítése"

Igen pont ez volt a szitu. Dolgozni kellett, de már fele zsinór már csak lógott a falban... ;)

 

"B helyett rakhatsz C-t, C helyett rakhatnál D-t (de minek)." Nem volt idáig semmi bajom. Nem verte le semmi 1 év alatt a kismegszakítókat. Sem a B sem a C típusúakat.

Csak miután most kiderült, hogy kezdenek a jó kis TR*CON-jaim kiégni, ezért ki akarom az egészet cserélni. És ha már cserélek, akkor ha azt ajánljátok másmilyen legyen, akkor másmilyent veszek, mert most mind1, hogy milyet veszek... ;)

 

"a házon kívül egy B, vagy B+C, onnantól menjen minden földkábelen a házig, a házba meg a főelosztó legelejére egy C,"

 

Az oszloptól földben megy a kábel. A ház oldalán jön csak fel, de ott is a falban (csak az alap-nál látszik kicsit a cső amiben megy).

A házba is kell a C az első esetben? Szintén a helyhiány miatt kérdem.

 

"Plusz ezen felül az egyes fogyasztókhoz minél közelebb egy-egy D (ezek pl. a sarki boltban kapható túlfesz. védős elosztók)."

 

Ha lehet nem tennél mindent elosztóba, ha már kiépítettem az ajzatókat (persze ahol van, ott jó). Nincs valami amit esetleg a fali szerelődobozba a dugaljakba lehet esetleg beszerelni?

 

maszibmw: Köszönöm ezt a Merlin Gerin. Ez tetszik. Igaz, ha a mostani felálláshoz építenél, hogy mindenre legyen FI is, akkor még mindig 2 hellyel több kellene.

 

Üdv:

Zoli

Előzmény: _lala_ (13952)