sigrail Creative Commons License 2008.05.16 0 0 266

Az EMB nemhogy nem áll a csőd szélén, de minden évben növeli a forgalmát. Köszönhetően például annak, hogy az elmúlt 3 évben drasztikusan csökkentettük a kóruskották árát, és sikerült meggyőzni nagyon sok kórust, hogy ne fénymásolatokat használjanak, hanem támogassák a magyar kóruskotta kiadást.  A kóruskották forgalma megduplázódott, tehát megértették és elfogadták az álláspontomat.

 

Ebben a fórumban olyan kérdéseket tesznek fel, hogy hol lehet egyes kottákhoz "hozzájutni". Persze, sokan nem használják a "megvásárolni" szót, de meg kell érteni, hogy egyes kottákhoz legálisan csak így lehet hozzájutni.

 

Ha Te ezen a fórumon inkább a lopást, a törvénytelenséget támogatod, akkor - már ne is haragudj - de inkább Neked, és az ilyen jellegű megjegyzéseknek kellene eltűnnie innen, nem pedig a tisztességes szándékú információ nyújtásnak.

 

Én látogatom a legtöbb olyan fórumot, ahol kottákról esik szó. Egyrészt azért, hogy megismerjem azoknak az embereknek az igényeit, problémáit, akiknek mi kottákat készítünk, másrészt azért is, hogy tájékoztatást adjak akár konkrét kottákról, akár általános támákról.

 

Nem haragszom Rád, legfeljebb az álláspontodra: durva, igazságtalan szavakkal illettél sok esetben, most már én is határozottan elmondtam a véleményem. De szerintem ezt a többiek nagyon unhatják már, én igyekszem befejezni ezt a témát.

Előzmény: ceruza_elemér (265)