nickname24 Creative Commons License 2008.05.13 0 0 432

Kedves Topictársak!

 

A segítségeteket szeretném kérni!

Mellékelem a MEOE-nak küldött e-mail-emet ... még nem válaszoltak sajnos ... bár 2000-ben írtam már nekik postai úton is levelet, de arra sem válaszoltak .... de ahogy mindígis mondtam: először a kardhal, utoljára meg a "reményhal" meg.

 

Bocs, hogy a nevemet kitakartam a származási lapról ... azt csak privátban adom ki!

Lehet, hogy sokan megdöbbentek, de igen ... 9 éve keresem a vérvonalat! Sajnos eredménytelenül! Az utolsó reményem volt a MEOE ... minden esetre, ha valaki ismeri a vérvonalat és netalántán szürke pekingi palotakutyája van írjon, kérem!

 

Levél:

Tisztelt Máté István Klubelnök Úr!

Tisztelt Bodor András, Erdélyi Anita, Krizsanyik Katalin Szekciókoordinátorok!

 

Üdvözlöm Önöket, a nevem ......... Egy nem mindennapi megkereséssel fordulok Önökhöz illetve a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületéhez … a segítségüket szeretném kérni.

Történetem röviden:

1986-ban, nyolcadik születésnapomra a szüleimtől Pekingi Palotakutyát kaptam ajándékba – szerelem volt első látásra.

Bucó hűséges társam volt egészen 1999. június 05-én bekövetkezett haláláig. Halála után egy évvel felkerestem a tenyésztőt, ahol a szüleim vették Bucót - és ahol először találkozhattam vele -, de addigra, a már igencsak idős pár, sajnálatosan azt közölte velem, hogy már nem foglalkoznak tenyésztéssel. Sajnálatosan kölykei nem születtek Bucónak. 2000 óta rengeteg hirdetést böngésztem át, mentem kiskutyát nézni, de semmi. Bucóhoz illetve származási lapjához mégcsak hasonlót sem találtam. Interneten sem találtam a nagyobb illetve nevesebb magyarországi Pekingi Palotakutya tenyészetek honlapjait. A származási lapot azért emelem ki ennyire - itt jegyezném meg, sem kutyakereskedő, sem tenyésztő nem vagyok - mert a - remélhetőleg leendő - kiskutya színe a „fontos”! Szürke. Lehet mégegy olyan kiskutya, mint amilyen az enyém volt?

Szeretném a segítségüket kérni abban, hogy részemre információt adjanak arról, hogy hol és kit kell keresnem, hogy mégegyszer egy – majdnem - olyan kistársam legyen/lehessen, mint Bucó. Tudom, hogy nem foglakoznak „közvetítéssel” és azt is tudom, hogy nem mindennapi kéréssel fordulok Önökhöz, de kérem nézzék el nekem … amennyiben módjukban áll kérem Önöket, segítsenek!

 

Mellékelten küldöm Bucó származási lapját és szemle bírálati lapját pdf formátumban, illetve fotókat Bucóról. Sajnálatosan a képek nem a mai digitális technikával készültek még.

 

Köszönettel, Tisztelettel és Üdvözlettel: ...........

 

Köszönöm Nektek is, akik olvassátok a fórumot!

Mellékelten csatolom az egyik kedvenc fotómat még valamikor 1987-88-ból!

 

Üdv Mindenkinek: E.