ttpityu Creative Commons License 2008.05.10 0 0 6741
Jövő héten az ünnepek után viszont jól fog jönni, elég sokan utazhatnak majd rajta, az utazó közönség széles rétege kipróbálhatja több járaton is.
Sajnos nem én fogom vezetni, bár szívesen tenném. Eszméletlen kényelmes, jól beállítható vezetőülés, jegyeladáskor nem kell gémberedni, az egész ülés elfordítható, szóbeli utastájékoztatáshoz elektromosan nyitható ablak a vezetőajtón, nincs elkülönítve, mint a Sola-ban. Jól elhelyezett tükrök az ajtók felett, a műszerfal átlátható, nincs felesleges gombok, kijelzők tucatja, könnyen kezelhető. Jó a látótér és, ami nagyon tetszett, az utastér belső világítása nem tükröződik zavaróan a vezető előtt. Én úgy gondolom, álom minden autóbuszvezetőnek.
Az utasülések....tényleg el lehet bennük kényelmesedni, össze sem hasonlítható a Sola fapadjával. Nincs bukkanó a portál tengelynek, a botos nagyik sem botlanak meg. A leszállásjelzők jól elhelyezettek és kialakításuk miatt nem igazán hiszem, hogy véletlen jelzést adhatnának, mint a Sola-n, ahol rámarkolnak, mint a kapaszkodóra. Azt mondom, hogy szívesen utaznék vele utasként is.