nica12 Creative Commons License 2008.05.08 0 0 200

Sziasztok!

Gépvásárlás előtt vagyok, és érdekelne a tapasztalatotok, hogy melyik gép hogy működik. Nem feltétlenül márkával kapcsolatos kérdésem van, inkább az, hogy két típusú sütőgép van a piacon: 1.az egyikben fektetve sül meg a kenyér (egy vagy két keverőlapáttal, a kenyér alja van alul), 2. a másikban pedig a akenyér oldala van alul (ezek egy keverőlapátosak, és kicsi alapterületű az aljuk, felfelé nyújtott a sütőforma). Elsősorban magvas kenyeret sütnék, és attól tartok, hogy a 2. típusúban a magok ottmaradnak a sütőforma alsó felében (lehúzódnak súlyúknálfogva alulra), és így a kész kenyér egyik felében lesznek csak. Tudnátok tapasztalatból tanácsot adni?

Előre is köszi