viktor a takarító Creative Commons License 2008.05.08 0 0 1087

felület?

áthidaló?

különleges csomópontok, falszegletek?

 

miről is beszélünk pontosan: Mennyibe kerül egy autó? a 15 millió már sok, legyen inkább 10 millió?...

 

nettó munkadíj ne legyen nagyon 2500 Ft/m2 felett átlagosan (válaszfal és tartófal különböző áron mehet). áthidaló beemelésért különszoktak kérni, stb.

anyagárat tudsz számolni, mert rákeresel az ytong 375 ár akció kifejezésre, és pillanatok alatt találsz aktuális árakat.

xella.hu-n megtalálod a leírásokat, hogy mennyi habarcs kell, egyebek, sőt kivitelezőt is ajánlanak. nekem vakolathoz a terranoa ajánlott kivitelezőt, aki profin megcsinálta az alapvakolatot jobb áron, mint a házunkat generálban építő - egyébként korrekt áron dolgozó - csapat. és ők függőbe csinálták mindehol sarokvédővel, míg a másik csapat csak síkba vakolt volna (a sík is elég jó a szemnek, a függőleges ehhez képest már csak egy plusz vízmértékes beállítást jelent)

 

dolgozhatsz sima vázkerámia téglával és vastagabb hőszigeteléssel is. ha már hőszigetelsz, akkor ez nem drágább, mint az ytong+hőszigetelés, hiszen ytonghoz vagy kőgyapot vagy weber clima/baumit open kell, míg a többihez elegendő egy sima homlokzati (AT-H 80) polisztirol.

 

Előzmény: szbernadettsz (1085)