R.S.C.A Creative Commons License 2008.05.07 0 0 3786
Nahát, ez a szombati meccs kb. olyan volt, mint a tavalyi MU-Roma, csak kevesebb góllal :) Lehet a kiállításra fogni, de az első 30 percben sem volt túl sok köze a dolgokhoz a vendégeknek. Mondjuk még Mathijssen is elismerte, h. sokkal jobbak voltunk.

Kruiswijk és Suarez után a GBA univerzális középpályása, Hernan Losada lehet a 3. érkező. 1 millió euró körül mozog az ára, ami annak fényében igen kevésnek tűnik, h. idén 9 gól mellett 5 gólpasszt is adott. Bár majd jön egy orosz csapat, és elviszi 10 milkáért.

A Marseille és a Benfica szereplésétől függ, h. kiemelt lesz-e a csapat a BL-selejtezők során. Jelenleg egyik klub sincs BL-t érő pozícióban, de ha mindketten odaérnek, Sparta Prága, Partizan Belgrád, Brann Bergen, etc. szintű csapatok helyett Liverpool, Schalke, Barca és tsai jöhetnek...

És végül egy elég kellemetlen ügy. Gyanúsan nagy összegben fogadtak Kínában az Anderlecht-St.Truiden meccsre, méghozzá arra, h. min. 3 góllal nyer a hazai csapat. Számokban: átlagosan 400.000 dollárt tesznek fel egy belga bajnokira, erre a meccsre viszont 1.200.000 dolcsiért kötöttek fogadásokat. És ugye 10 perccel a vége előtt még 0-1 volt, aztán jött 2 elég érdekes gól. Mondjuk kétlem, h. bármi közünk lenne a dologhoz, de a voetbalkrant.com máris felvázolta a lehetséges forgatókönyveket: ha a STVV érintett: 5-0 nekünk, ők pedig mennek a 3ad osztályba. ha az RSCA: 0-5 oda, másodosztály ide. ha a bíró: eredmény marad, ha mind2 csapat: RSCA 2od, STVV 3ad osztály.