Ákosking Creative Commons License 2008.04.30 0 0 426

Szia Passio!

Téged senki nem akar/fog meggyőzni. Az a Gyurcsány és Orbán dolga:) meg a politikusoké:))

1. A Network 21-hez Te NEM tudsz csatlakozni. Az egy független szervezet, ami létrehozott egy képzési rendszert. Létezik olyan mint Network 21 Kft (ami az anyacég hazai fiókja) ahol esetleg tudnak alkalmazni mint munkavállalót.

2. Valószínűleg Te egy marketing tervet hallottál (és a leírásodból gondolva egy kezdőtől) egy független vállalkozótól, aki a saját üzletét építi, amihez egy globális nemzetközi cégcsoport adja a támogatást, a hátteret és a termékeket. Ennek a cégcsoportnak a vezetője az Amway.

3. A network 21 adta szisztémával tudod könnyebben építeni az üzletet, de lehet próbálkozni a szisztéma nélkül.

4. A termékkör, minden amit amúgy is használsz a háztartásodban. Azon kívül a termékcsoport háromszoros ENSZ környezetvédelmi nagydíjasok. Tisztítószerek, presztizs kozmetika, táplálék kiegészítők és patner cégek, mint Vodafone, CBA, kajafutár, elektronikai cuccok.......

5.Azt hogy az ismerősöd miért csinálja azt nem tudom.

Én diplomás vállakozó vagyok (bejártam a cégemmel a világot) és könyvelő. A feleségem szintén diplomás, alkalmazott és Phd hallgató. Mi a szabadságért dolgozunk másfél éve. Még 2-3 év és soha többé nem kell dolgoznunk. Ez nem üres duma, ez kiszámítható jövedelem forrás. 

Most esténként +2-4 órát beleteszek, aztán semmit. Egy vállakozó vagy egy alkalmazott 40-45 évig tesz bele 8-10 órát naponta. Lehet vállasztani.

Az üzletben megtalálhatók orvosok, híres színészek, olimpiai bajnok sportolók, világhírű közgazdász (Dr. Vértes András), zenészek, Ronald Reagen és George Bush gazdasági tanácsadója, bankvezetők, traktorvezetők, tanárok.............

6. Lehet (egy szintig) csinálni magánemberként az üzletet, ilyenkor az áruházadban vásárolhatod le a keresetedet. Ezt úgy nevezik szakszóval, hogy utólag kapott vásárlási kedvezmény.

Ezüst minősítéshez (kb. 300.000 ft jövedelem) kell a vállakozói forma. Én Bt formában működöm és a háttér cég fizeti be helyettem az Áfa-t, én kapom a számlát és fizetek utána TAO-t, IPA-t. Járulékot nem mivel msáho vagyok bejelentve. természetesen ha nem számlával lefedett pénzt akarok kivenni akkor osztalékadót is fizetek. Van miből:)))))

7. Ha konkrét kérdésed van még akkor leülünk beszélni róla. Ez csak egy eszköz.

Ha kérdéseken gondolkozol akkor legelőször azon gondolkodj, mit tudnál megvalósítani az életedben ha ez az üzlet segítene benne. Utána érdekeljen mennyit és hogyan kell adózni, ha már keresel is:))

Írj nyugodtan.

Előzmény: passio (425)