Szetka Creative Commons License 2008.04.28 0 0 17665

Nézd, én erre mindig azt mondom, hogy ár/érték arányt kell nézni, és semmiképp nem szabad nagy elvárásokkal menni, mert akkor csalódik az ember.

 

Egyébként minden ízlés és habitus dolga. Bele lehet kötni minden porszembe is, és lehet rugalmas is az ember. A sorok között - szerintem - számos pozítiv szálat is találsz.

 

Én először '78-ban voltam Albenában, majd '80-ban Aranyhomokon, tavaly - 2 éves vacilálódás után - döntöttünk, hogy újra megpróbáljuk és nem voltak nagy elvárásaim. Sőt!!!!

(Az eltelt x időben sokszor hallottunk üres üzletekről, áruhiányról, stb.)

 

Nagyon kellemesen csalódtam!!!!

 

Bár gondolom az ország belsejében talán nem olyan rózsás a helyzet, és a nálunk jól ismert szociális vívmányokra ők csak rácsodálkodnak, de mindenképp többet kaptam, mint amire számítottam.

 

Azzal mindenképp tisztába kell lenni, ha valami olcsó, vagy nagyon olcsó annak általában oka van, csak ezt szeretjük elfelejteni.

Nem tudom, hogy milyen ára van ennek a szállodának, csak általánosságban írom a véleményem.

 

Csak egy példát mondok:

mi szeptember első két hetében voltunk, többségében bizony fáradtak, unottak voltak a pincérek, a hotelalkalmazottak; lehetett volna ezen síránkozni is, de mi egyébként sem várjuk el, hogy olyan nagyon ajnározzanak, és nem volt túl zavaró mértékű.

Lehet, ha kétszer ennyit fizetünk ki a nyaralásért, akkor zavart volna. Spanyolországban sem voltak soha kedvesebbek.

 

Annak idején a beszámolómban is csak azért tettem erről említést, mert előzőleg nagyon dícsérték a kedvességüket, írták, hogy szeretik a magyarokat, készültem is egy pár bolgár szóval. És itt mindjárt cáfolom is egy kicsit magamat, mert bizony a fórumhozzászólások alapján bennem is kialakult egy kép(a vendégvárásról), és ennek az elképzelésnek bizony nem felelt meg a valóság.

 

Tehát vigyázni az elvárásokkal.

 

 

 

Előzmény: nellly (17663)