kabsz Creative Commons License 2008.04.24 0 0 9209

V. Guerrieri

 

Te arról beszélsz aki jobboldalinak nevezi magát én meg arról aki jobboldali.

A jobboldal egyik ismérve, hogy nem ellenbaloldali. Mivel a mostani emberek nagyrésze ellenbaloldali, sőt valami ellen van az nem jobboldali. Jobboldali jellege van, külsőségei és legfőképpen a jobboldalt a baloldali és liberális oldal tematizálja akire, amire ők azt mondják jobb az a jobb. Ezért sokan idelogiailag hibásak.

Mondom szintiszta jobboldal Julius Evola báró. Azt is mondom, hogy mikor voltam olaszba egyre több művét láttam és követőjét.

Iszonyat jó könyvei és gondolatai vannak.

 

A szurkoló szerintem jobboldal. Ugyanis egy szurkoló ismérve mind jobboldali emberre tudod ráhúzni. Kezdjük ott, hogy a jobb alapvetése a tradició. Egy szurkoló teljesen nem libáril és nem demokratikus abban a pillanatban amikor gólt lő és gólt kap. Tehát nem az. Lehet valaki balso szurkoló és che van a kerítésen, attól a viselkedése ellentétes a hitvallásával.

A táborok politizálnak. Az egyének jönnek az utcákról vagy a könyvtárakból de valamilyen beállítottságuk van. A kanyar, a lelátó egy tér ahol találkoznak és hasonlóan vagy különbözően gondolkodnak. A szurkoló azért más mint a többi mert ő szókimondóbb. Így alakult. A szókimondása átragad a hitvallására is. A Nagy-Magyarországgal hírdet valamit. Mint a ruhájával, véleményével, bekiabálással.

Ott van tere, hasonló emberek melett állnia. Ezért értenek egyet kevés dologban az egyik a csapat, a másik a hasonlóság. Ha akarod beszélhetünk ennek a terjedéséről de a lényeg a Becsület Napján volt amikor 5-en voltunk vagy pár 20-an és volt Trianon megemlékezés 100 emberrel. Tehát ez terjed. De ez igaz a baloldalra is. A baj, hogy a befogadók szellemileg gyengébbek és csak a külsőségre vevők. Hangzatos eszmékre de nem a mögöttes tartalomra.

A zenei és film kultúra többrétegű, sőt lehet nem is érdekel valakit semmilyen zene vagy film. A történelem, politika és ezen belüli identitás mindenkit érint a lelátón is.

 

"A jobboldaliság: az igazi Centrum melletti állásfoglalás, — s az ultrajobboldaliság méginkább az. A Centrum nem a jobb- és baloldal között van, de nem is az áljobboldal »jobboldali« és baloldali szárnya között, hanem: a Centrum a Tudati Lét Centruma. A Tradicionalitás a Centrum és az Axis – a tengely – megvalósítására irányul, a jobboldaliság pedig ennek az emberi-emberfeletti Útnak a politikai-társadalmi feltételeit akarja biztosítani, úgy, hogy a világot szakralizálja-spiritualizálja-tradicionalizálja. Az erre irányuló – metapolitikai
indíttatású – politika: a centrális és axiális politika. Az úgynevezett politikai »centrumok« pedig a szélsőséges deviációk gyáva megfogalmazásai, hunyászkodó és lapító kisinasi attitűdök
— a Sötétség Erőinek zsoldjában álló politikai háttérerők szolgálatában "

 

ÉS hasonlók:)

Előzmény: V Guerrieri (9208)