Gaboca54 Creative Commons License 2008.04.22 0 0 17509

Locsogott az eső az előtérbe, ez egy utólag hozzáépült rész a házunkhoz,eredetileg

nyitott veranda lett volna, de mivel elég hideg volt a ház,befedték az elöző tulajok,és olyan összevágottan van megoldva,hogy a házhoz habarcs volt csak csapva,meg nem igazi palával,hanem valami utázattal van befedve,most már itt lakunk 3éve de az "agusztusi 20-i " vihar idején és most áztunk be, úgy kb fél millkó hiányzik róla.OFF

 

 

Nelly!Az Intersparba láttam böröndkészletet 11e ft ért 4db-ost elég jól nézett ki./KAPPA tehát nem is rossz márka/

 

Ma olyan menő-manós napom volt, szabin vok, sok mindent elintéztem ,dokibácsival konzultáltam a nyaralásról, összeállítottuk a házipatikát ,kiváltottam a nemzetközi EÜ. kártyát.

 

Manonos! Macsekkal is talizunk a reptéren ,igaz?Nem tudom Subassa és Monaco2 már rég nem voltak fennt ,de majd egy emilkét azért megeresztünk nekik, a taliról,mán csak a két Sozopoli családot kell megkérdezni a taliról.Úgy gondoltam 19óra az jó lesz,arra már mindenki megvacsizik,aki meg nem azt majd "Billy"-nél, hiszen kevés angol tudásom /mondjuk semmi/ de sztaki segítségével lefordítottam,

mindent árul Billy, mi szem- szájnak ingere,remélem megfízethető áron.

mire nem jó egy bulgáriai nyaralás tanul az ember számítástechnikát--hogy kell átállítani a gépet cirill betűre, pár szó bulgárul,angolul már érdemes volt elindulni DDDDDD,pedig még nem is nyaraltunk.

 

Jokor írta a "Billy" telefonszámát is,nem tudom mi célból, tán fel kéne készíteni a Billyt,hogy mire számíthat????????????rádöbben ha odaérünk ,nem ?

Előzmény: manonos (17498)