bloodbunny Creative Commons License 2008.04.20 0 0 78960

Na, vérvétel sagám újabb fejezethez érkezett.... természetesen nem kaptam beutalót, de cserébe találkoztam egy eszméletlen dokival... :-)) Angyalföldről van szó, hátha valaki már találkozott vele, akkor akár priviben, akár itt, mondjon valamit...(Idősebb doki, külföldi a neve, 31 évig a Csepeli Kórházban dolgozott, aztán 4 évig a Szabolcs u.-ban, aztán most itt van főorvosként - töri a magyart, de azért jól beszél)

 

Mondok neki, hogy mi kell, mondja, hogy nem kell ugrálni, kérdezte, hogy mikor volt beültetés, aztán mondok neki, hogy negatív teszt, tüneteim elmúltak a 11. napra, de nem jött meg, hanem csak vízszerű folyás, ami most már kicsit barnába hajlik és ezért szeretném tudni, hogy akkor most mi van, mert a munkahelyemen se mindegy. Mondja, hogy se pisiteszt, se vérvétel nem biztos, ultrahang biztos. Oszt ott helyben megnézett ultrahanggal... Mondta, hogy nem látszik most semmi még, de nagyon szép vastag a nyálkahártyám és a kismedencében is minden rendben van, és jöjjek vissza csütörtökön és akkor uh-oz megint. Addig meg szedjem az utro-t. 

Már szabályosan könyörögtem neki, hogy adjon beutalót, mert megőrülök, hogy nem tudom, hogy igen-e vagy nem, de kedvesen mosolyogva megpaskolta a kezem és mondta, hogy csütörtök...

Amit magyarázott nekem, az az volt, hogy eü küretet akarna majd csinálni, mert hogy akkor frissebb nyálkahártyám lenne vagy mi.

 

Egyrészről nagyon tetszik a habitusa, meg hogy mindent magyaráz, másrészt viszont nem tudom, hogy valójában milyen, mert amikor mondtam neki, hogy azért kellett a lombik, mert átjárhatatlanok a petevezetékeim, akkor az iránt érdeklődött, hogy hol és ki csinálta.... megmondtam neki, de amikor mondtam, hogy itt van a röntgen felvétel nálam, akkor nem érdekelte, mondta, hogy ne mutassam meg. Most azt nem tudom, hogy azért, mert akkor ő rendbe rakja, vagy újra meg akarja csinálni az átjárhatóságit... (azt nagyon nem szeretném, mert kurvára fájt)

 

Kaális doki érti a dolgát, kevéssé magyaráz, de az viszont már nagyon nem tetszik, hogy beültetés után ennyire nem törődik velem az intézmény, doki még a telefonszámát se adta meg, én meg azt hittem, hogy el tudom érni a központi számon keresztül, de hát csütörtökön koppantam ugye ez ügyben.

 

Szóval nem tudom, hgy szavazzak-e bizalmat ennek a dokinak, hogy hátha előbbre viszi a dolgokat.

 

Bocs, hogy hosszú voltam... de tényleg tanácstalan vagyok...

 

Ja és ma már vérzek, mint rendesen szoktam menzeszkor...