Szetka Creative Commons License 2008.04.17 0 0 17405

A félreértések elkerülése végett, mindenkinek:

 

Nem azért megyünk AI-ellátással, mert a halálra zabálva, félrészegen a medence mellett szeretnénk punnyadni!!! Mert ugye sokan ezzel azonosítják ezt a fajta ellátást igénybe vevőket.

 

Hanem:

 

én magam nem nagyon szeretek vendéglőzni. S ebben sok minden benne van. Egyszer-kétszer elmegy, de két hétig, minden nap. Na, azt már nem.

 

Jobb szeretem, ha reggel (délben, ill. este) szépen kényelmesen, akár egy szál pólóruhában, lazán (táska, pénztárca, anyám füle nélkül) átsétálok az étterembe, és az ételek sokaságából kiválasztom a szememnek is tetszőt.

Az ismeretlenekből meg elég, ha megkóstolok egy csipetet, aztán vagy tetszik, vagy nem. (Amúgy elég válogatós vagyok).

Ha tetszik, veszek még belőle, ha nem, akkor sem vesztettem semmit. Ezt az étteremben nem tehetem meg, ráadásul sokszor nem is azt hozzák, amit kérsz.

 

Persze az ebéd néha ki szokott maradni, ha elmegyünk ide-oda. Ez nem gond.

Amúgy nem vagyunk valami nagy gourmandok, tehát nálunk a teljes ellátás pont nem a kaja hangsúlyosságát jelenti, hanem azt, hogy ne legyen rá gondunk és kész.

 

Persze enni azért szeretünk, csak minket nem vonzzanak az ínyencségek (tenger gyümölcsei, stb.) Helyi jellegzetességet meg eddig minden szállodában kaptunk. Sőt hazai estek is voltak.

 

Palacsintázni meg AI mellett is lehet (sőt kell!)        :-)  :-)