Annamária36 Creative Commons License 2008.04.15 0 0 47882

Sziasztok! Előre jelzem hosszú leszek.

 

Ha már mindenki elmeséli mi történik körülötte meg Szirmok is keresett...... Mostanában azért nem írok mert nagyon belebolondultam a varrásba. Az meg annyira nem idevaló de amott (szomszédban) se nagyon mutogatom mert annyit még nem tudok.

Az új munkahely eddig jó de rendszerint Pénteken tudom meg,hogy kövekező héten milyen műszakos leszek. Így most (amíg várjuk az új szigetünket) elég össze-vissza az élet,általában a kisgyerekesekhez igazodunk. /kecske is jóllakik,káposzta is megmarad/

Itthon hétvégén Erzsimami tiramisuját készítem majd el 17.életévét betöltő kisfiamnak. Aminek a receptjét itt is megköszönöm! Eszti lányomnak meg várjuk az értesítőt,hogy melyik iskolába veszik fel (8. osztály után).

Magamról még annyit,hogy a hétvégi ebéddel sikeresen megettem az egyik (szerencsére hátsó) fogamat. Bejelentkeztem fogorvoshoz,május 14.-re kaptam időpontot. Itt mindenki fogdokihoz jár?????????? Őrület,még szerencse,hogy nem fáj.  :o/

Ja igen és az anyáknapja!  Szívet hajócskázok,még nem szép de nem is gondoltam,hogy az első az lesz. Ha elkész  amit oda is adok,azt még be akarom keretezni,hogy ne piszkolódjon. Remélem anyukám is örülni fog neki nem tudja,hogy kapni fog ilyen ajándékot mert rendszerint virágot adunk. Azt azért majd mutatom.

 És mindennap olvasom a fórumot csak nincs erőm hozzászólni.De ne változtassunk rajta ez így jó ahogy van.