olimama65 Creative Commons License 2008.04.15 0 0 47859

Na visszajöttem és olvastam! Elég nagy a lista, amit kiírtam, ezért bocsi, hogyha hosszú leszek.

Erzsimami! A Rákóczi-túróst én is sokszor sütöm, remek sütemény, sok van belőle és nagyon szeretjük.

Ibolya 58! Irigyellek a virágkiállításért, nagyon szép élmény lehetett.

Magdi 68! Nagyon jók az edényfogóid. Valamikor az ősszel vettem egy újságot, azt hiszem háztartási kiegészítők a címe, tele van különböző állatfigurás edényfogóval, majd én is sort kerítek a horgolásukra.

Nyuszturenka! Anyukád képe csodás, én azt már a szemem miatt nem tudnám csinálni. A kezemre vigyázok, most a bokám fáj, mert legalább ötvenszer megjártam ma a virágok kihordása miatt a 7 lépcsőfokot, ami a lakásba vezet.

Vicuska! Csodásak a képeid, a tortát szívesen megkóstoltam volna. Maradj csak meg nekünk, én is kövér vagyok, ez ne zavarjon, majd lemegy.

Jolimama! Köszönöm, majd megnézem. Nem nagyon merek senkit sem megjelölni, nehogy baj legyen belőle. Azok, akik nekem az iwiw-en fent vannak, azok biztos nem fognak érte megharagudni. A terítőd csodás, a feltett képeket még nem tudtam végignézni, de igyekszem. Holnap munka után, majd megnézegetem.

bkristin! Te állandóan elcsábitod az ember gyerekét. Még csak kettőt tudtam megnézni alaposan, majd a többit később, felírtam a hsz-ét.

TJucus: A sajtos csigádat azt hiszem a hét végén megsütöm, ugyanis a menyem szülinapja lesz és szeretik a ropogtatni valót, viszek belőle nekik is. Az unokád meg tündéri, ahogy varr.

Sandrika! hát csodásak azok a kislányok, ahogy nagy odafigyeléssel horgolnak!

Bubuka54! A somlói receptjét is eltettem a többi közé. Azt is meg fogom csinálni. Köszike érte!

Zuzana7346! Nagyon szép lett az a sárga pulcsi.

Survivor69! Jobbulást kívánok nektek, vigyázz a picurkára nagyon, neked pedig kitartást a sok munkához.

Eicu! Jobbulást kívánok, jó az optimizmus, hogy minden nappal jobb lesz. Lehet, hogy hamarosan elfelejted azt, hogy műtöttek. Vigyázz magadra.

horgIca! Vigyázz Te is a szemedre. A neon helyett nem lehetne egy halogén lámpát betenni, mert attól nem fáj a szemed. Én is az alatt horgolok.

Ha valakit kihagytam, bocsika, de így is hosszú lett.