rill Creative Commons License 2008.04.14 0 0 78848

Móka, örülök, hogy jól vagy, jó volt olvasni a soraidat! húha, május már itt van a nyakunkon, nagyon szorítok, hogy már ne is kelljen állást keresned! kérdésedre válaszolva, most egy kicsit csalnom kellett a diétában, mert fogorvoshoz járok és az időpontokat nem az étrendemhez igazítják. egyébként sem méregetek, mindig saccolok, valószínűleg nem tökéletesek az adagok, de arra igyekszem odafigyelni, hogy többet ne egyek a kelleténél. sajnos néha elcsábulok, de pl. fehér kenyeret nem eszem, max. zsömlét, csak durumtészta van itthon és semmi üdítő, chips, cukor. (kivéve, ha vendégségben megkínálnak sütivel és nem bírok ellenállni...)

 

a Merckformin hasmenés formájában még kínoz néha, viszont a kellemes hatását is kezdem érezni: a dekák mennek le szépen. 61 kg körül voltam a lombik után, most 57,5 vagyok, és most kezd a hasamról, derekamról tünedezni az úszógumi-persze még bőven van, de a nadrágjaimat cserélni kell. nagyon izgulok, hogy mit mondanak májusban, javultam-e.

 

Szerike, írtad már, hogy milyen nevet választottatok a picinek? biztos meg fognak inteni az orvosok a hízásért, a barátnőm 13 kg-ot hízott, mikor diétára fogták, erre számíts! persze engem sem zavarna, az biztos! :))))

 

 

Judit, ne legyél "-", olyan vidám volt az előző leveled! persze én beszélek, aki folyamatosan váltogatja a hangulatait...

 

Bloddbunny, Eby, Rókakölyök, gondolok rátok, és persze a többiekre is. Kíváncsian várom az eredményeket!

 

Mégleány, ugye jelentkezel, ha kiderül, hányan költöztek be a pocakodba?

 

 

mindenkinek szép hetet kívánok!

Előzmény: Móka70 (78838)