Mmaca Creative Commons License 2008.04.14 0 0 47611

Jó reggelt, és jó hetet mindenkinek!

Köszönöm a sok dícséretet a kertre-udvarra. Valóban van vele munka, akinek van kertje az tudja mennyi, magától nem megy. De ha szép, az örömet okoz. Kertszezonban nem is nagyon van kézimunka, mert egyrész elmegy vele az idő, mármint a kerttel, másrészt kinnt kujtorgok benne amikor hazaérek. A fű, az ásás az mind a Párom reszortja, a fák metszése az enyém, a többin osztozunk.

Amikor elnyílnak ezek a hagymások, akkor egynyári virágok kerülnek a helyükre, illetve közibük.

De a szakállas szegfű is kezd már virágozni és készülődik a törökszegfű és az orgona.

Szívem szerint minden giz-gazzal beültetném az udvart is, de "van" önfegyelmem...

Csirip:szép a fehér orgonád, ha tudnád mekkora orgonabolond vagyok, csak ugye az önfegyelem, de azért nagyon kacérkodok egy"Sensation" orgonával. Lila, és fehér a széle...

Meg nemrég vettem egy rózsaszín leandert, bár mostani állapotában még círmosnak látszik, de tudom nem nyugszom még nem lesz sárga is.

Évek óta babusgatok egy Streliziát, úgy hogy igen irígy lettem amikor láttam a virágkiállításon készült képen, hogy virágzik. Magról neveltem: ott a kora, megvan a kinőtt cserép, hűvösön volt a télen és az i.......k sem virágzik!!

Erzsimami: györű az unokád és gyönyörű a kerted is

Jolimama: szép a terítő és   szalaghorgolást felvettem a megtanulandók közé..

 

Ha valakit kihagytam, bocsánat nem szándékos

Ja igen és úgy látszik a kecskék "divatba" jöttek, tegnap haza fele Kiskunfélegyházáról, egész nagy nyájat láttunk, sok-sok gidával.

 

Kicsit hosszú lettem...