Móka70 Creative Commons License 2008.04.13 0 0 78838

Hát akkor visszamenőleg szép sorrendben..Rill, megértem, hogy szívesen dolgoznál...én is nagy erővel vágnék bele már most a munkakeresésbe, ha nem lenne ilyen közel május eleje, a 2.lombik...tele vagyok energiával, alkotókedvvel, ez mind attól van, mert letettem a sok nehéz terhet, ami a szociális területet egyre inkább jellemzi...szinte megújultam! Ir ügyben szorítok, jó legyen a májusi kontroll eredménye.. Te dekázod a napi CH értékeket? Tartod keményen az előírásokat? Én most nagy ping-pong csatákat vívok amióta itt a jó idő, a háztömbbel szemben van 2 asztal! Az is jól megmozgat! Holnap írom, mi volt Kecskeméten!

Pat, szorítok továbbra is állás és minden más téren is!

Judit, örülök, hogy írtál,gratula a határozathoz és a férjed szép eredményeihez.Te is tartod keményen az előírt diétát Ir miatt? Nálam egy hónap alatt 2 kg ment le, de a hasam körüli úszógumi nem akar megmozdulni!!!

Az új doki marad is nálad a BMC-ben, hozzá fogsz Z.helyett tartozni most már????

Mégleány!!! Ha már kívülálló is észreveszi!!!!!....kedden az UH-n lehet, hogy ikereket lát a dokid???? Hú, de izgalmas!!! Várom a híreket!!!

Dongo,pco-s részen olvastalak, T.dr is követeli a szigorú CH diétát a gyógyszer mellett??? Tartod? Hol jártál még mostanában vizsgálat téren??

Sajnos még nem vettem rá magam F.dr vizsgálataira, pedig immun nem ártana...főleg az autoimmun érdekelne, annyit hallani erről manapság....

Endzsi????? Minden OK???

 

Egyébként jól vagyok, várom a holnapi vizsgálatot!!! Ja, már semmi bajom a mettől, és bőven elég az előírt CH, nem úgy, mint az első 2 hétben...egy hónap után kezdem egész jól tolerálni a diétát, kezelést, mindent...kopp kopp...picit több mozgás még kellene, mert heti 2 ping-pong és 2 gerinctorna kevés szerintem...

Holnap írom a vizsgálat híreit!!! Jó éjt!