Nati23
2008.03.29
|
|
0 0
628
|
Szia Sajtosferi!
Bocsi a késői válaszért, de tombol nálunk a bárányhimlő...
A szétrepedt sajt állaga ugyan olyan mint a többinek. Nem túrós és nem törékeny.
Te mennyi időn belül dolgozod föl a tejet? Mi fejőgéppel fejünk és a lefejt tej pillanathűtőn megy keresztül ami 3 fofkosra hűti le rögtön. Szerinted így mennyi az az idő amin belül föl kell dolgoznunk? A másik amit szeretnék még kérdezni, hogy minden sajtnál megtörténik a fehérjebomlás miatti keserűség? Honnam lehet tudni, hogy most az éppen abban az állapotban van. Azért érdekes ez számunkra, mert a legtöbb sajtot nem tudjuk érlelni túl sokáig, mert igény van rá és elviszik. És még egy kérdés, ha nem gond, lehet, hogy egyszerre már sok egy kicsit. A sósfürdőt hogyan készíted el, és milyen időnként cseréled, vagy pótolod a sót bele?
Előre is köszönjük a válaszaidat.
Szia |
Előzmény: sajtosferi (626)
|
|