ironmarian Creative Commons License 2008.03.25 0 0 146214
Én bíztam a cigányokban, esélyt adtam nekik, nem jött be!

Ősszel kiadó volt a lakásunk. Telefonon jelentkeztek, hogy még aznap beköltöznének. Tisztességesen beszéltek, (sajnos) látatlanban igent mondtam. Aztán mikor megjelentek, nem mertem nemet mondani, mert féltem (fiamat nemrég 3 cigány támadta meg a Margit-szigeti aluljáróban), egyedűl voltam. Mellesleg tisztességesen néztek ki, rendesnek tüntek, ugyanis a Fekete vonat énekese, és a menedzsere volt, az akik kivették a lakást.
Ők azok, akik a szegrációval kapcsolatos ügyeket intézik. A menedzser élettársa a liberális pártunk EP képviselője.
Aztán 3 hónap múlva kezdődtek a problémák, nem fizettek, mondván beteg volt az énekes, majd később, de biztosan fizet. Lelakták a kauciót is, mert bíztam bennük! Február végére felhalmoztak 96ezer adósságot. 2 hetet kaptak, hogy másik helyet keressenek. Ők azonnal leadták nekem a kulcsot, adtak 60ezret. A többit képtelen vagyok behajtani rajtuk, pedig beteg vagyok már 2 éve, nagy szükségem lenne a pénzre. Persze mikor telefonálok, kinyomják jellmesen. A gázkonvektort tönkretették, szétszerelték, majd azt is én fizethetem.
Kedves Csonka András és Berki Győző! Jó lenne, ha fizetnétek! Talán a bizalom is visszatérne egy nagyon picit.

Bocs, ha off voltam.