Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 143
Vencsi!
Azért, mert valaki undorodik egyes váladékoktól az nem pszichológiai baj, hanem egyszerűen ilyen azaz egyén. Mint ahogy van olyan is aki a vértől fél, sőt akár el is ájul a látványától. Bocsi, hogy mindig ezzel a hasonlati példával jövök, de így van. Ennyi erővel ez is betegség lehetne, pedig nem az, hanem érzékenység. Nos nálam ugyanez van bizonyos nedveknél, váladékoknál, hogy érzékeny vagyok rájuk és ez több emberre is igaz lehet, akárcsak a vér probléma, még akkor is, ha ritka. A szüleim semmiféle hibát nem követtek el, sok dologra emlékszem, tudom jól, hogy hogyan éltem, élek, milyen körülmények között stb. Nehogy már a természetemért, meg a génejeimért a szüleim felejenek,... Már elmondtam a rossz dolgokat az életemből nem is egyszer, ha valóban érdekel, akkor olvasd vissza.

Diótörő!
Nem hiszem, hogy van ilyen gén ami a vallásért felel, ez hajlamosság, nevelés, döntés kérdése. Szerintem nem gén felelős azért se, hogy valaki hogyan szeretne élni, hanem a hormonok mennyisége és aránya, az egyén természete, meg a döntése együtt felel érte. Igen bennem valóban nem túl sok a női hormon, régen pár évvel ezelött a havi ciklus rendszertelensége miatt megvizsgáltattam magamat, vért vettek, ultranhang és megállapították, hogy több férfi hormonom van mint női és ez is okozhatja a rendszertelenséget, meg a sok kimaradást. Na de ebbe ne menjünk bele, nem a témához tartozik valójában. A lényeg az, hogy apámtól több férfi hormont örököltem mint általában kéne, erről senki nem tehet. Gondolom olyan is lehetséges, hogy egy fiú több női hormont örököl mint férfi hormont. Tudom, hogy a több férfi hormon is teheti az embert szexuálisan aktívvá, illetve olyanná, hogy partnert keressen, vonzódjon hozzá, de akár hormonok aránya miatt, akár anélkül is lehet olyan, hogy nem. Ennek ellenére én semmilyen vonzódást nem érzek se fiúk, se férfiak, se lányok, se nők, se állatok, se tárgyak iránt szexuálisan, ez 100%, még akkor is ha hihetetlen és nem tetszik. Ha nincs vonzódás, nincs vágy, akkor nem kell és kész, meg a lejjebb sokszor felsorolt okok miatt is, melyeket már többször elmondtam, nem fogom magamat ráeröltetni soha. Már mondtam, hogy kár reménykedni, sajnálom azokat akik még mindig nem hiszik el. Azt meg nem hinném, hogy jó megoldás mesterséges úton pótolni bármiféle hormont, vagy gént, ezt minden szempontra értem, nem vagyok ennek a híve egyáltalán.

Hegyilány!
Akár tetszik, akár nem, mindig én tudom jobban, mert én én vagyok, én jobban ismerem magamat mint bárki más, főleg családon kívül. Alíg ismersz és máris ítélkezel, hogy én em ismerem magamat, mintha te jobban ismernél engem magamnál, vagy bárminél ami nem igaz. Azt hogy én mit bánok meg és mit nem azt soha senki se tudhatja, de én jobban tudhatom mint bárki más.

Pihe6!
Megmondtam már, hogy könnyen elfelejtem pár napon belül, nem olyan érdekes, nagyon sokféle, vegyes, merész, néha logikátlan és ráadásul nem is mindig fantáziálok. Ennyi!

Brekkancs!
Köszi, de nincs szükségem semmire, tisztán, simán kilátok magamból, tisztában vagyok a dolgokkal, még akkor is ha nem hiszed, köszi az érdeklődést.