agnesvegh Creative Commons License 2008.03.12 0 0 1535
Sziasztok!

Agusztusban vettünk egy Bergon Standard babakocsit és néhány napja kiesett az egyik kereke. Az egyik ismerősömmel levettünk egy másik kerekét, hogy megnézzük mi lehet a baj. Az egyik oldalon a tengely nagyon érdes volt, mintha megrágták volna és kisebb is volt a vége. Aztán mikor a jó kereket vissza akartuk tenni, akkor a gombjából kiugrott a rugó és belül eltört valami műanyag. Hazamentem a régi Bergon babakocsink kerekéért ami pont jó volt rá és így haza tudtam tolni a babát, bár a két hátsó kereke mindig le akart esni. A régi babakocsinkat egyébként használtan vettük és még haza se értünk vele, már leesett a kereke. Akkor még nem gondoltuk, hogy ez ilyen is marad.
Erre az új babakocsinak fél évig bírta a kereke. Mivel még garanciás, ezért visszavittem és a kerekeit ingyen ki is cserélik a tengelyt pedig 3-4000-ért cserélik ki.
És azt mondták, hogy biztos sokat rugdostuk a kerekét azért ment tönkre.
Hát kérdem én, hogy ugyan miért rugdosnám az új babakocsink kerekét, ha nem volt semmi baja??? És mikor kiesett akkor azonnal vittem is a szervízbe.
Nagyon fel tud idegesíteni az ilyen rágalmazás! Az eszükbe se jutott, hogy esetleg a tengely volt selejtes és amiatt ment tönkre a kerék?
Az biztos, hogy több Bergon babakocsit nem veszek, vagy legalábbis levehető kerekeset. A kinézetével és a többivel semmi bajom nincs, csak a levehető kerekek nem jöttek be.
És szerintem van ezzel így más is.
Ha esetleg valakinek ilyen tapasztalata van akkor írja meg legyen szíves! Csak, hogy megnyugodjak, hogy nem én voltam a hibás.

Üdvözlettel: Ági