tnsnames.ora Creative Commons License 2008.03.09 0 0 19699
>>>>>>
A filmet is tetszett látni?
>>>>>>
Egy kicsit halogatom még. Az alapsztori, annyira azért nem dob fel, meg érzem, már csak a zene alapján is, hogy ez a film nem lesz egy habkönnyű esti kikapcsolódás. :o)

>>>>>>
Egyetértünk, az írógép hangja nagy húzás volt, nekem is új volt.
Jó kis score, bár nálam a Pride&Prejudice jobban bejövős tőle.
>>>>>>
Azóta, hogy már nem is tudom hányszor hallgattam a teljes albumot, képtelen vagyok napirendre térni az írógép felett. Nem tudom mennyire "jó" ötlet, de nálam hatalmasat ütött, bele a szívem kellős közepébe, mindenféle érzelmi hullámokat elindítva. :o)

>>>>>>
Jó kis score, bár nálam a Pride&Prejudice jobban bejövős tőle.
>>>>>>
A két filmzene nálam úgy aránylik, mint Beethoven 4. & 5. szimfóniája. Én sokakkal ellentétben nagyon szeretem és nagyra értékelem a 4-diket. De azt objektíve el kell ismerni, hogy az 5. monumentálisan nagyot szólt. (Most eltekintve attól a félrevivő hatástól, hogy az utóbbit unásig játszották már a szerte a világban)

>>>>>>
Austen, ha kérhetem. ;o)
>>>>>>
Mea Culpa szegény fejemnek. Egyetlen mentségutánzatot tudok felmutatni: ugyanekkor egy másik (szakmai) topikban (még sokkal nagyobbat hibáztam)

>>>>>>
A Brothers Grimm-et is érdemes meghallgatni tőle.
>>>>>>
Ehhez előbb túl kéne már lendülnöm az Atonementen. :o)

>>>>>>
Jut eszembe, asszem kegyelmeddel beszélgettünk még régen az új Jane Eyre-ről. Tetszik tudni, hogy Andrew Davies (nem tudom mi ütött belé) háromrészes sorozatban újraforgatta a Sense and Sensibility-t?
>>>>>>
Hát hogyne emlékeznék. Sajnos nemcsak filmnézésben, de még infóban is el vagyok maradva. Pedig nagyon szeretem olvasni nézni a vonatkozó tárgyú műveket.