4125 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 424

a kapagépnek valószinű kevés a 710 watt, de a gardena-nak is van ilyesmilye az talán még gyengébb, szóval azért ezt is lehet használni vmire, csak kevés dologra, épp ezért mégse olyan olcsó az olcsó, hisz korlátozza hogy mire tudod használni.

a lidlben én egyszer vettem egy pulzusmérős infrás karorát (kerékpározáshoz) mutattam is a havernak aki versenyszerüen kerekezik, hogy milyen olcsó, azt mondta hogy az egy szar.

akciókezdésnél én azért megvettem :), hazavittem, ha jól emlékszem nem próbáltam ki kb egy hétig, aztán mikor eljött az ideje hogy bekapcsoljam és kipróbáljam, nem kapcsolt be, a doboza hátulján volt egy vidéki telszám, felhívtam, modtam a hölgynek mi a baj, aztán jött a meglepetés! kédezte hogy jó-e ha holnapra küld egy újat, mondtam persze, így is lett kicsitt több mint24 óra múlva csengetett a futár, a szálítólevelen láttam hogy többe került a futárköltség mint az óra értéke, az óra azóta is működik.

 

 

erröl a lidl-ös kapáról vki írta már itt a forumon: bohrer írta:

 

"Kinek volt tapasztalata elektromos rotációs kapákkal.
A Lidl-es 600W-os a szomszédban 2 napot bírt, igaz analfabéta az öreg, fel sem pörgött a motor és már terhelte, de a kapák is préselt lemezből voltak.
Van Einhell is 650-700W-os 2 kapataggal, komolyabb kivitel, és Auchan-os Straus 1000W-os . Gargenát ne is írjatok, azért már benzines is kapható.
Kérdéseim: milyen mélyen viszi a földet, ha közepes homokos. Kiskertbe gondoltam "

 

 

olvasátok el a 386-os hozzászólást is.

 

ha én vennék akkor hondás dragont vennék! :)