ibeD Creative Commons License 2008.02.29 0 0 77790

Enikőalíz!

Én tavaly húsvétkor tartottam majdnem ott, mint Ti. Nálunk is alapvetően férjnél a probléma, ezért lombikozunk. Tavaly Húsvétkor volt a harmadik lombikunk, ami biokémiaival fejeződött be. Ha a helyedben lennék, azaz az orvosom abszolút nem lenne partner abban, hogy esetlegesen felmerülő további tényezőket keressetek, akkor én biztos orvost váltanék, bár megjegyzem akár az is előfordulhat, hogy tényleg semmi "bajod" csak egyszerűen nem jött még el a Ti időtök.

Nekem a 2. sikertelen után csinátak hisztero+lapar+átjárhatósági vizsgálatot. Mindent renbben találtak, így mentünk bele a 3.-ba. Miután ez sem sikerült az orvosom elküldött IR-vizsgálatra, ami kiderítette, hogy ilyen téren, bár nem túl nagy, de problémám van. Az IR-emet 4-5 hónapja kezelik gyógyszeresen és tegnap kaptam vissza a blasztóbabáimat. Két hét múlva kiderül, hogy a Mi időnk elérkezett-e már.

Még egy fontos dolog, amit sokan nem ismernek el, hogy igenis összefüggésben lehet a "sikertelenséggel" az az, hogy lelkil problémák is ráhatással lehetnek a dolgokra. Úgyhogy, ha megcsináltattál minden különféle vizsgálatot és mégsem találtak semmiféle magyarázatot, akkor el kell fogadnod, hogy ez egy olyan dolog, amire nem nagyon van ráhatásunk, nem tudjuk irányítani. Nekem ennek a ténynek az elfogadása  közel egy év pszichológusba "telt", pedig alapból nem vagyok az a nagyon kiegyensúlyozatlan "fajta". Egyszóval ha fizikai okot nem találsz, próbálj a lelkedre is időt és energiát fordítani. Sok sikert!

Előzmény: Enikőaliz (77789)