Törölt nick Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1935

Jelentem, megvolt az első kezelésem Kádár doktornál! Eredményekről még ugye korai nyilatkozni, de annyit leírhatok, hogy a fájdalmat illetően rosszabbra számítottam. Abszolút kibírható - persze fájni fáj, főleg ugye intim részeken, gondolom máshol talán nem annyira. Dehát elektrolízis után ugye már nem érhetett nagy meglepetés (az azért jobban fáj, de másképp).

 

Az nagyon tetszett, hogy minden információt elmondtak, ami kellett, előtte, utána és a kezelés közben is. Mindig tudtam, mi fog történni, nem féltem. Figyeltek rám, bírom-e, jól vagyok-e, kedvesek voltak, a doktor és az asszisztens is. És a hűtés, az nagyon király volt! :))) Ez sokat segített, utána sem volt égő érzésem, csak egy picit érzékenyebb volt a terület, ennyi.

 

Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen lesz, ha kihullik az első adag, és hogy milyenek nőnek utána vissza. Csak az a kár, hogy most 2 hónapot kell várni a következő kezelésig, dehát ez van, nem szabad elsietni. Egyszer csak elfogynak majd a szőrök :) A következő kezelés után újra jelentkezem egy beszámolóval.