Mollordy Creative Commons License 2008.02.22 0 0 222
Kedves Szlaszlo77!

Látom Te szépen pálcát törsz más felett, pedig semmit nem tudsz a körülményekről!
Nyilván Te egy városi emberke vagy, aki búra alatt tartja az állatkáját (ha van egyáltalán), csak hogy közölném Veled, NEM mindenki így él...
Vannak kertes, családi házak is, ahol egymásba érnek a porták. Jobbról, balról, hátulról, stb. Nem mindenki válogathatja meg a szomszédait sem, de NEM fogok Neked magyarázkodni. Kíváncsi lennék, hogy ugyan hogyan lehetne megelőzni a kórokozók megkapását az oltáson kívül? Sajnálom, de nem értek egyet abban, hogy ketrecbe kellene tartani a kutyákat (bár szerintem az sem védellene igazán)!
Képzeld el, hogy a puli elaludt, nem kórokozók végeztek vele! Te is utánaolvashatnál néha valaminek, mielőtt leszólod a másikat!

Mindíg voltak állataink és állatorvosunk is. Meghalt. Erről is én tehetek? Talán nekem kellett volna őt is meggyógyítani? biztosan... ez is az én felelősségem.
Akkor viszont áruld el nekem, hogy minek kell orvos egyáltalán? Könyvekből úgyis minden megtanulható! Ezentúl javasold, hogy csak sebészeket képezzenek, mást pedig mindenki oldjon meg maga.
Nem tudom mi a Te foglalkozásod, de hagyd a csudába szerintem. Azt is mindenki tanulja meg könyvből.

Bár egyáltalán miből gondolod, hogy nem kutattam a probléma után??
Akkor mégis hogyan kötöttem ki itt is és máshol is? Csak leszólni a másikat nem szép dolog!

Kedves cavecat!

Az, hogy a szállítását nem mindíg tudom megoldani az is az én bűnöm. Bocsánat, hogy nincs minden családtag feneke alatt autó, aki alatt pedig van, az nem mindíg tartózkodik otthon Ettől is már állatkínzó lettem. De jó nekem...
Többet inkább nem fűznék az írásodhoz...


A többiektől elnézést, hogy néha kicsit túl nyers voltam, de abszurdum, hogy nem ismernek körülményeket és úgy bírálják a másikat.
Én nem bíráltam az állatorvosokat, neveket sem említettem, településeket sem, CSAK tényeket írtam le! Lehet van, aki magára vette...
Előzmény: szlaszlo77 (217)