Szilaj Szőrmók Creative Commons License 2008.02.21 0 0 450

Helló!

 

Ez olyan, hogy az egyik segít, a másik ront. Ahogyan a vércukorszintet is több hormon "egymással való csatája" alakítja ki, itt is ez van (szerintem).

Sok lúd sajnos szinte mindig disznót győz.

 

Az élelmi rostok a pH-csökkentik, a jótékony fajok számát növelik; a fehérje meg a rothasztó baktériumok elszaporodását segíti elő. A kettő arányából dől el, mi lesz a végeredmény.

Szerintem.

 

Az omega-3 zsírsavakat most hagyjuk ki, az inkább más lapra tartozik (hormonális) kérdés, az eikozanoidokból nem vagyok ennyire képben.

 

Tehát a válaszom a kérdése az lenne, hogy: "Attól függ." És a biológiában tényleg szinte minden "attól függ" eset.

Előzmény: H_G (449)