Szilaj Szőrmók
2008.02.21
|
|
0 0
450
|
Helló!
Ez olyan, hogy az egyik segít, a másik ront. Ahogyan a vércukorszintet is több hormon "egymással való csatája" alakítja ki, itt is ez van (szerintem).
Sok lúd sajnos szinte mindig disznót győz.
Az élelmi rostok a pH-csökkentik, a jótékony fajok számát növelik; a fehérje meg a rothasztó baktériumok elszaporodását segíti elő. A kettő arányából dől el, mi lesz a végeredmény.
Szerintem.
Az omega-3 zsírsavakat most hagyjuk ki, az inkább más lapra tartozik (hormonális) kérdés, az eikozanoidokból nem vagyok ennyire képben.
Tehát a válaszom a kérdése az lenne, hogy: "Attól függ." És a biológiában tényleg szinte minden "attól függ" eset. |
Előzmény: H_G (449)
|
|