SolymáriKörnyezetvédőkEgy Creative Commons License 2008.02.21 0 0 13609

Kedves Gábor!

 

Nem igazán értjük, miért akarod ennyire bizonygatni  igazadat, mikor nyilvánvaló (és könnyen ellenőrizhető), hogy az SKE (Solymári Környezetvédők Egyesülete) részére A Műszaki irodától (ill. a Műszaki Bizottságtól) hosszú ideje EGYETLEN EGY MEGKERESÉS SEM érkezett.

 

Tudomásunk szerint az elektronikus ügyintézés Solymáron még nem működik - erről minket Dr. Hanselka Ágnes mb. aljegyző is tájékoztatott-, tehát összes hivatalos beadványunkat hagyományos, postai úton  -ill. személyesen leadva, érkeztetve- juttatjuk el a Polgármesteri Hivatalba. (Az elektronikus levelezést tájékozódásra, információcserére természetesen mi is használjuk.)

 

Ezek után kicsit furcsáljuk, hogy pont Te hivatkozol arra, hogy ilyen-olyan anyagokat elektronikus úton eljuttattál az Egyesülethez, mikor Te is ugyanennek a Hivatalnak a dolgozója vagy...

 

Tévedni mi is tévedhetünk. De ezt vállalni is szoktuk. Az, hogy az utóbbi időben történtek után most mindenért az Egyesületet okolod, ez nem megoldás. Bár Te tudod... 

 

Ha esetleg nem ismerné a Hivatal az Egyesület elérhetőségeit (bár összes beadványunkon megtalálható):

 

Az Egyesület postacíme:

 

Solymári Környezetvédők Egyesülete

2083 Solymár, Bánya utca 13.

 

 

Az Egyesület e-mailcíme:

 

ske.info@gmail.com

 

 

Nemsokára postafiókunk is lesz! :)

 

 

Kérlek, jelezd ezt a Pénzügyi Iroda és a Műszaki Iroda dolgozói felé is, mert úgy néz ki, hogy az Adócsoportnál elakadt az infó, és még mindig vagy a Major utcába, vagy a Törökkút utcába küldik a leveleket. (Évek óta a Bánya utca a postacímünk. Kb. 5x bejelentettük írásban a címváltozást a PH-nak.)

 

 

Üdv.: SKE